Unelmia ja toimistohommia

Minulla on unelma. Haluaisin muuttaa perheeni kanssa Etelä-Ranskaan asumaan. Kesäisin olisimme kuitenkin Suomessa. Miehelläni on oma yritys, joten hän voi työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Tyttäremme menisi Ranskassa kouluun ja loma-aikoina tulisimme aina Suomeen. Unelma on niin voimakas, että tunnen jo sen, millaista siellä asuminen olisi. Olemmehan viettäneet siellä useamman kuukauden muutama vuosi sitten.

Mutta minulla on myös ongelma. Ja se ongelma tai haaste on oma työni. Minun pitäisi saada sellainen työ, joka on paikasta riippumaton. Tällöin voimme reissata edes takaisin kahden maan väliä ilman, että minun täytyy olla fyysisesti jossakin tietyssä paikassa. Nykyistä henkilöstöpäällikön tehtävääni on vaikea hoitaa etänä, joten minun pitäisi löytää kokonaan uusi työ. EtäHR-tehtäviä on todella vähän, sillä HR:ää usein tarvitaan paikan päällä. Uskon, että sekin tulee varmasti muuttumaan, kun työn luonne ja perinteiset ajattelutavat työntekemisestä jatkavat kehittymistään.

Uusia mahdollisuuksia

Mitä minä sitten voisin tehdä Ranskasta käsin? Olen miettinyt oman yrityksen perustamista, jolloin voisin hoitaa PK-yritysten HR-tehtäviä etänä. Monissa yrityksissä HR-tehtäviä hoitaa joku oman toimensa ohella tai sitten niitä jätetään tekemättä. Potentiaalisia asiakkaita siis varmasti löytyisi, mutta miten ne ensin löytäisivät minut ja ymmärtäisivät tarvitsevansa apuani? Ei muuta kun nettisivut pystyyn ja kampanja käyntiin!

Olen myös miettinyt erilaisia kirjoitustöitä, joita voisin tehdä. Pidän kirjoittamisesta ja se tuntuu luonnistuvan minulta helposti. Voisin kirjoittaa kirjoja, artikkeleita lehtiin ja nettiin, toimia sisällöntuottajana tai muuta vastaavaa. Opiskellessani pidin hyvin paljon gradun kirjoittamisesta, joten voisin kirjoittaa niitä toisten puolesta. Tämä ei kuitenkaan ehkä olisi ihan sallittua. Tai sitten kirjoittaisin oikein menestyvää blogia!

Uskallanko seurata intohimoani?

Olen lukenut viime aikoina paljon vetovoimanlakiin ja itsensä kehittämiseen liittyvää kirjallisuutta, joissa kerrotaan, että kun pyytää, tuntee ja ottaa vastaan, niin mikä tahansa on mahdollista. Kirjoissa kerrotaan monia esimerkkejä ihmisistä, joille on tapahtunut mitä ihmeellisimpiä asioita, juuri niitä, mitä he ovat ajatelleetkin. Kirjoista saa paljon voimaa ja myös omassa elämässäni on tapahtunut paljon niitä asioita, joita olen ajatellutkin. Nyt vaan tarvitsen sen megaihmeen, että voimme muuttaa Ranskaan! Jos olet lukenut vetovoimanlaista ja universumista, tiedätkin, että minun täytyy vaan miettiä MITÄ ja universumi huolehtii siitä, että MITEN se järjestyy. Itse ajattelen, että etätyön saaminen mahdollistaa asumisen Ranskassa, mutta toki lottovoittokin käy.

Välillä olen todella kärsimätön asian suhteen, miksi ei mitään tapahdu? Mieheni puolesta voisimme muuttaa vaikka saman tien, mutta oma tilanteeni on vähän hankala. Ja sitä en uskalla tehdä, että lähden sinne ”tyhjän päälle” ja luotan, että kyllä asiat järjestyvät. Vai pitäisikö sittenkin olla rohkea ja seurata intohimoani? Suomeen pääsee kyllä aina takaisin.

Tiedän sydämessäni ja tunnen sielussani asti, että unelmani tulee toteutumaan, mutta toivon universumilta tämän unelman pikakäsittelyä. Tiedän, että asioita ei voi pakottaa tapahtumaan, sillä sitten ne eivät toteudu tai niiden toteutuminen kestää kauemmin. Yritän siis olla kärsivällinen. Tiedän myös, että muutto Ranskaan ei tee minua yhtään sen onnellisemmaksi, kuin mitä nyt olen, mutta se ei olekaan tavoitteeni. Olen onnellinen tälläkin hetkellä, mutta pieni lämpö ja auringonpaiste ei olisi pahitteeksi, varsinkin nyt, kun ulkona sataa räntää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s